Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pracovní doba: Po-Pá 8.00 - 16.00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.02.2021
MEGACOR D-PHYTE
MEGACOR D-PHYTE Megacor D-PHYTE je rychlým testem sloužící k potvrzení dermatofytózy. Jednoduchý testovací postup ze seškrabu kůže, sr... číst celé
20.01.2020
FUJIFILM NX700i
FUJIFILM NX700i - výkonný klinický biochemický analyzátor, který jako jediný analyzátor na trhu ve třídě malých analyzátorů pracujícíc... číst celé
01.08.2018
FUJIFILM NX700V
FUJIFILM NX700V - výkonný veterinární biochemický analyzátor, který jako jediný analyzátor na trhu ve třídě malých analyzátorů pracují... číst celé
Zobrazit všechny novinky
KATALOGY

Katalog laboratorní a veterinární techniky LABtechnik a další katalogy výrobců laboratorní technky ke stažení.

  Detail

 

VETERINÁRNÍ LABORATOŘ

VLAB veterinární laboratoř zajišťuje kompletní biochemická, hematologická, imunologická a další speciální vyšetření  pro veterinární lékaře z celé ČR.

Ve spolupráci se švýcarskou laboratoří HESKA AG provádí vyšetřování alergenů pomocí specifického IgE testování Allercept.

  www.vlab.cz

 

KONTAKT

LABtechnik,s.r.o.
Studentská 812/6
62500 Brno
+ 420 547 253 119
E-mail: info@labtechnik.cz

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Na českém trhu zastupujeme níže uvedené společnosti:

                       

 

Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

RYCHLÝ KONTAKT
LABtechnik,s.r.o.
Pracovní doba: Po-Pá 8.00 - 16.00 hod.
LABtechnik © 1997 - 2019 / všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.